Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Joan-Enric Vives transmet un missatge d' 'esperança' a la recepció de Nadal

Joan-Enric Vives transmet un missatge d' 'esperança' a la recepció de Nadal

L'arquebisbe d'Urgell fa una crida a la solidaritat davant els problemes econòmics En el balanç de l'any, el copríncep esmenta les visites de Sarkozy i Cavaco Silva a Andorra
Joan-Enric Vives - Recepció de Nadal 2010
22/12/2010 16:51

L'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, ha volgut transmetre un missatge d'"esperança ferma" en el futur perquè la societat tiri endavant en l'actual context de crisi. Vives ha ofert aquest dimecres la tradicional recepció de Nadal a les institucions i entitats andorranes, al Palau Episcopal de la Seu. Al final del seu discurs, ha fet referència a les persones i famílies que actualment passen moments díficils per raons econòmiques i ha fet una crida a la solidaritat.

Vives s'ha referit a esdeveniments d'aquest any com ara la primera visita del  copríncep francès, Nicolas Sarkozy, “plena d’emotivitat, esperada i festejada
pel poble andorrà i les seves autoritats”, juntament amb la primera visita d’un cap d’Estat estranger: el president de Portugal, Aníbal Cavaco Silva, que reflectia els lligams establerts amb el país lusità.

En el discurs, el coprincep també ha al.ludit al seu nomenament com a arquebisbe ad personam, a la visita del papa Benet XVI a Barcelona i a la tasca del Govern per salvaguardar els interessos d'Andorra.

Mostrar formulari de contacte