Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Joan Mingorance presenta l'assaig 'Amor y libertad'

Joan Mingorance presenta l'assaig 'Amor y libertad'

El nou llibre condensa la recerca sobre les emocions humanes feta pel director de la UNED de la Seu L'obra presenta un missatge crític amb els esquemes morals de la cultura occidental
'Amor y libertad' (Joan Mingorance)
26/01/2012 09:38

El director de la UNED de la Seu d'Urgell, Joan Mingorance, acaba de publicar l'assaig Amor y libertad. La pasión que desafía a la urdimbre social. El llibre és el resultat de més de vint anys d'investigació en el camp de la filosofia sobre aquestes dues qüestions universals i sobre les emocions humanes.

En una entrevista a RàdioSeu, Mingorance ha definit l'obra com "una defensa de l'amor com el millor camí per assolir la llibertat i la felicitat". En aquest sentit, el catedràtic rebutja els intents de presentar aquests conceptes com a a banals i en defensa la seva importància a la vida com una "condició natural de la humanitat".

Joan Mingorance subratlla que l'assaig té "voluntat transgressora" i suposa una crítica de fons a la moral occidental, ja que, afirma, "l'amor és l'únic element capaç d'esquerdar la compacta estructura moral, religiosa, familiar, filosòfica i social de la nostra cultura".

El llibre, editat per Milenio, ja és a les llibreries de la Seu i Andorra i també es distribuirà a tot l'Estat i en alguns països llatinoamericans.

Joan Mingorance, nascut a l'Alpujarra (Granada), és catedràtic de filosofia i dirigeix el Centre de la UNED de la Seu des de 1984. Ha exercit com a professor de filosofia i de literatura en instituts de Madrid, Andorra i la Seu. Ha impartit nombroses conferències sobre el tema dels fonaments filosòfics de l'amor i el seu paper històric. També dirigeix ​​una tertúlia literària a Andorra des de fa 15 anys.

Mostrar formulari de contacte