Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Joan Reñé (CIU), elegit president de la Diputació de Lleida

Joan Reñé (CIU), elegit president de la Diputació de Lleida

El polític nacionalista, que ha comptat amb 14 vots a favor i 11 en blanc, anuncia que reduirà un 20% els càrrecs de confiança i un 5% els sou de càrrecs electes i personal eventual El diputat que representarà l'Alt Urgell serà Antoni Navinés, del municipi de Montferrer i Castellbò

11/07/2011 13:55

L'alcalde de Fondarella i fins ara president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Joan Reñé (CiU), ha estat escollit aquest dilluns president de la Diputació de Lleida, amb 14 vots a favor (CiU i Convergència Aranesa) i 11 vots en blanc (PSC, ERC i PP). Segons els portaveu de l'oposició, aquesta abstenció és un "símbol de confiança" en el nou govern.

La Diputació de Lleida torna doncs, durant els pròxims quatre anys, a mans de CiU, després de quatre anys governada per Jaume Gilabert (ERC), gràcies a un pacte entre socialistes i republicans. Reñé ha anunciat en el discurs de presa de possessió que reduirà un 20% el nombre de càrrecs de confiança i un 5% el sou de càrrecs electes i personal eventual.

El diputat que representarà l'Alt Urgell els pròxims quatre anys a la corporació provincial serà Antoni Navinés, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de la Vila i Vall de Castellbò, del municipi de Montferrer i Castellbò.

  • Diputació de Lleida - Constitució 2011
    Diputació de Lleida - Constitució 2011
  • Joan Reñé -President de la Diputació de Lleida
    Joan Reñé -President de la Diputació de Lleida

Mostrar formulari de contacte