Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Joan Talarn visita Fígols i Alinyà per conèixer els projectes actuals del municipi

Joan Talarn visita Fígols i Alinyà per conèixer els projectes actuals del municipi

El president de la Diputació ha conversat amb l'alcalde, Lluís Riu, sobre les accions en què hi col·labora l'ens provincial. També s'ha interessat per les mesures d'innovació aplicades per l'empresa de làctics La Reula

Joan Talarn, a l'Ajuntament de Fígols i Alinyà (Foto: DdL)
Joan Talarn, a l'Ajuntament de Fígols i Alinyà (Foto: DdL)
05/06/2024 13:50

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha visitat aquest dimarts el municipi de Fígols i Alinyà, on ha estat rebut a l’Ajuntament per l’alcalde, Lluís Riu; el tinent d’alcalde, Joel Obiols, i l’arquitecte municipal, Toni Fiol.

Talarn hi ha mantingut una reunió de treball i ha repassat projectes municipals que s'impulsen amb fons de la Diputació en aquest municipi de l'Alt Urgell. Posteriorment, el dirigent provincial ha conegut l'estat dels dos accessos al nucli de Fígols. 

En el marc d'aquesta visita, Joan Talarn també s'ha interessat pel funcionament de l'empresa de làctics La Reula, des d'on ha volgut "posar en valor l’esforç dels empresaris de proximitat, com el cas de La Reula", un negoci familiar que, amb 280 vaques, s’ha especialitzat amb èxit en la producció de llet i iogurts ecològics.

En aquest sentit, el màxim responsable de la Diputació ha fet èmfasi en la voluntat de l’empresa de transformar les seves instal·lacions, tot millorant-ne la sostenibilitat i la digitalització en el procés d’elaboració dels productes. A banda de la producció quotidiana, actualment La Reula també disposa d’una sala destinada a mostrar als escolars el procés d’una lleteria.

 

Mostrar formulari de contacte