Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Joan Vila Arimany exposa els seus 'Paisatges del Pirineu' a la galeria d'art de Mobles Obiols

Joan Vila Arimany exposa els seus 'Paisatges del Pirineu' a la galeria d'art de Mobles Obiols

La mostra s'acompanya amb una selecció de música de Beethoven Es podrà veure al carrer Germandat de Sant Sebastià fins el 14 d'agost

Un quadre de Joan Vila Arimany
Un quadre de Joan Vila Arimany
09/06/2008 11:48

La galeria d'art de Mobles Obiols exposa fins el proper 14 d´agost l’exposició de pintura “Paisatges del Pirineu” de l’artista Joan Vila Arimany. La mostra es pot veure al Carrer Germandat de Sant Sebastià número 10 de la Seu d´Urgell.

Joan Vila Arimany és un pintor català nascut a Rupit (Osona) el març de 1944. Ha realitzat un gran nombre d’exposicions individuals arreu del país així com d’exposicions col·lectives. Ha estat guardonat amb més de 400 premis en certàmens de pintura, 160 dels quals han estat primers premis.

Dins de l'espai “Sensacions”, en aquesta exposició es conjugarà música i art. Per l´ocasió, s´ha realitzat una acurada selecció de l´obra de Ludwig van Beethoven. Dels seus concerts, sonates i simfonies més populars en maridem els Adagios amb la melancolia dels paisatges nevats i ennuvolats, Andantes amb les obres profundes i naturals i els Allegros amb els quadres plens de llum i vitalitat del pintor convidat.

Mostrar formulari de contacte