Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jocs sense Fronteres organitza la seva segona Matinal Esportiva solidària

Jocs sense Fronteres organitza la seva segona Matinal Esportiva solidària

La trobada, aquest diumenge al matí al Parc Olímpic del Segre, constarà de jocs per a les famílies i curses no competitives en diferents franges d'edat. L'objectiu és recollir fons per a causes benèfiques locals

Matinal Esportiva i Curses Solidàries (Jocs Sense Fronteres)
Matinal Esportiva i Curses Solidàries (Jocs Sense Fronteres)
04/06/2019 19:55

L’associació benèfica i sense ànim de lucre Jocs sense Fronteres organitza per aquest diumenge, dia 9, la segona edició de la Matinal Esportiva i Curses Solidàries que tindran lloc al Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell, a partir de les 10 del matí. Com en la primera edició, celebrada el setembre passat, aquestes activitats familiars estan pensades per a la participació de nens i nenes de 0 a 15 anys.

La matinal consistirà en la celebració de diferents jocs adequats a cada grup d’edat. Els infants podran estar acompanyats per les seves respectives famílies. Tots els jocs també estan oberts als pares i mares, tot ensenyant-los valors o rectificant-los. Pel que fa a les curses, també s’aniran desenvolupant per grups d’edat i es clouran amb una cursa oberta a tothom. No seran competitives i tots els participants obtindran el mateix obsequi. La finalitat és unir esport, família i valors.

La jornada compta novament amb la col·laboració d’un grup de voluntaris de totes les edats que realitzaran tasques de monitors. Per participar en alguna d’aquestes activitats cal fer una inscripció per correu electrònic a jocssensefronteres@gmail.com, o bé presencialment diumenge mateix al Parc del Segre. El preu per persona és de 7 euros. Els diners recaptats es destinaran a causes benèfiques locals.

Jocs sense Fronteres és una associació dedicada a "organitzar activitats solidàries, oberta a projectes que proposin qualsevol institució o persona amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar a infants i joves en situació de vulnerabilitat a la Seu i comarca".

Mostrar formulari de contacte