Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jocs sense Fronteres organitza una matinal esportiva i curses solidàries al Ràfting Parc

Jocs sense Fronteres organitza una matinal esportiva i curses solidàries al Ràfting Parc

A l'activitat, oberta a totes les edats, s'hi podrà participar aquest diumenge, dia 23, a partir de les 10 del matí. La recaptació es destinarà al programa Òmnia Kids per a la integració d'infants amb dificultats

Yolanda Castillejo i Àlex Bertran (Jocs Sense Fronteres)
Yolanda Castillejo i Àlex Bertran (Jocs Sense Fronteres)
17/09/2018 17:34

L’associació benèfica i sense ànim de lucre Jocs sense Fronteres organitza aquest diumenge 23 de setembre una matinal esportiva i curses solidàries que tindran lloc al Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell, a partir de les deu del matí. Així ho han anunciat aquest dilluns Yolanda Castillejo i Àlex Bertran, membres d’aquesta associació, que han explicat els objectius i el desenvolupament d’aquestes activitats familiars i solidàries que s’adrecen a nens i nenes de 0 a 15 anys.

La matinal consistirà en la celebració de diferents jocs adequats a cada grup d’edat dels infants participants, que podran estar acompanyats de les seves respectives famílies. Pel que fa a les curses solidàries, també s’aniran desenvolupant per grups d’edat i es clouran amb una cursa oberta a tothom. Al respecte, Yolanda Castillejo ha manifestat que els jocs serviran a grans i petits per "ensenyar-los valors o rectificar-los" i que "les curses solidàries no seran competitives i tots els participants obtindran el mateix obsequi. La finalitat d’aquesta jornada solidària és unir esport, família i valors”.

Un grup de voluntaris de totes les edats també hi col·laboraran en les tasques de monitors. Per participar en alguna d’aquestes activitats cal fer una inscripció per correu electrònic a jocssensefronteres@gmail.com o presencialment diumenge mateix al Parc del Segre. El preu de la inscripció és de 5 euros. Els diners que es recaptin aniran destinats a promocionar i oferir activitats de lleure per a la integració d’infants amb dificultats en el seu desenvolupament, mitjançant el programa Òmnia Kids.

Àlex Bertran ha remarcat que “Jocs sense Fronteres és una associació dedicada a organitzar activitats solidàries, oberta a projectes que proposin qualsevol institució o persona amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar a infants i joves en situació de vulnerabilitat a la Seu i comarca”. Bertran ha recordat que aquesta associació ja va realitzar el juny passat la primera activitat solidària amb l’organització del primer festival de curtmetratges juvenils anomenat ROCS.

Mostrar formulari de contacte