Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jordi Cortada, nou gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Alt Pirineu i Aran

Jordi Cortada, nou gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Alt Pirineu i Aran

És doctor en ginecologia, vocal del Consell d'Administració de GSS i membre de la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF)

Jordi Cortada (Foto: FIVLleida)
Jordi Cortada (Foto: FIVLleida)
08/03/2016 20:10

El Servei Català de la Salut ha nomenat Jordi Cortada Echauz com a nou gerent per a la Regió Sanitària de Lleida, Alt Pirineu i Aran. Cortada és doctor excel·lent cum laude en Ginecologia Reproductiva per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), màster en Ciències de la Infermeria per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), màster en Gestió de Serveis Sanitaris per EADA-UAB i graduat en Infermeria per la UAB.

El nou gerent, format en embriologia al Hull IVF Unit, al Regne Unit, ha treballat al Kingston Hospital (Regne Unit), a l'Hospital Sagrat Cor de Barcelona i a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. També ha exercit al Centre de Reproducció de Lleida FIV Lleida. A més, és vocal del Consell d'Administració de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) i membre de la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF), de la European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE) i del Nursing and Midwifery Council (NMC).

Mostrar formulari de contacte