Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jordi Fàbrega, proposat per esdevenir el nou vicepresident de Junts per Catalunya

Jordi Fàbrega, proposat per esdevenir el nou vicepresident de Junts per Catalunya

La direcció nacional de la formació plantejarà a la militància l'elecció del vicealcalde de la Seu d'Urgell. El també diputat al Parlament accepta l'oferiment, però subratlla que la seva prioritat actual és treballar per la capital urgellenca

Intervenció de Jordi Fàbrega al segon Congrés de Junts per Catalunya (Foto: JxCat)
Intervenció de Jordi Fàbrega al segon Congrés de Junts per Catalunya (Foto: JxCat)
04/11/2022 18:45

El vicealcalde de la Seu i diputat al Parlament, Jordi Fàbrega, ha estat proposat per la direcció de Junts per Catalunya perquè esdevingui el nou vicepresident de la formació a nivell nacional. La proposta l'ha fet la presidenta del partit, Laura Borràs, i d’acord amb el secretari general, Jordi Turull.

En cas que Fàbrega sigui escollit, el metge i polític urgellenc rellevaria Francesc de Dalmases, que aquests dies ha presentat la seva renúncia a aquest càrrec. En aquest sentit, el portaveu de Junts, Josep Rius, la proposta haurà de ser ratificada pels associats de la formació al llarg d'aquests dies vinents.

Després de conèixer la proposta, Jordi Fàbrega ha agraït la confiança de la direcció del partit, tot i que ha subratllat que la seva prioritat ara mateix és "la tasca institucional a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, actualment com a vicealcalde però amb l'objectiu de revalidar l'alcaldia a les properes eleccions municipals".

Fàbrega ha assegurat que si la militància li dóna la confiança, la seva voluntat serà “subratllar el caràcter municipalista de la formació, així com donar més pes a realitats territorials com el Pirineu”. En aquest sentit, el també diputat ha matisat que "sigui on sigui, sempre treballo pensant en la Seu i en com puc ajudar la ciutat a funcionar millor en el seu dia a dia i, sobretot, a dotar-la de projectes que la converteixin en un referent de prosperitat, oportunitats i qualitat de vida”.

Mostrar formulari de contacte