Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jordi Fontanals guanya la fase prèvia del Campionat de Catalunya Màsters de Salmònids Mosca

Jordi Fontanals guanya la fase prèvia del Campionat de Catalunya Màsters de Salmònids Mosca

Un altre representant del Club de Caça i Pesca de l'Alt Urgell, Agustín Martín, queda en quart lloc. La prova s'ha disputat al riu Segre, al terme municipal de la Seu d'Urgell

Lliurament de premis de la fase prèvia del Campionat de Catalunya Màsters de Salmònids Mosca (Foto: CCP Alt Urgell)
Lliurament de premis de la fase prèvia del Campionat de Catalunya Màsters de Salmònids Mosca (Foto: CCP Alt Urgell)
11/06/2024 10:44

Jordi Fontanals, del Club de Caça i Pesca de l'Alt Urgell, ha guanyat aquest diumenge passat la fase prèvia del Campionat de Catalunya Màster de Salmònids Mosca, que s'ha disputat precisament al terme municipal de la Seu d'Urgell, en aigües del riu Segre.

Fontanals va signar una puntuació final de 10,0. El subcampionat del torneig ha estat Josep Maria Esteban, de la Societat de Pesca Baix Berguedà, empatat a 12 punts amb Carles Viladegut, de l'SPE Ribagorçana. L'urgellenc Agustín Martín ha compartit el quart lloc amb el ribagorçà Nicomedes Expósito, amb 26 punts cadascun,

A més a més de ser el campió de la general, Jordi Fontanals també ha guanyat el trofeu a la truita més gran, després que va capturar una peça de 55 centímetres de llarg. La prova comptava amb prop d'una vintena de participants.

El comitè esportiu de la Fedeació Catalana de Pesca han donat les gràcies "a tots els participants per la seva esportivitat, competitivitat i bon ambient" al llarg del cap de setmana. També han agraït al CCP de l'Alt Urgell la seva tasca organitzativa, que ha comptat amb la col·laboració de Cadí, Casa Pintat i Grauvell com a espònsors.

 

 

Mostrar formulari de contacte