Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jordi Pujol participa a la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d'Urgell

Jordi Pujol participa a la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d'Urgell

La jornada es farà aquest divendres al Centre de Congressos de Sant Julià de Lòria

02/07/2008 18:12

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, intervindrà aquest divendres a la Càtedra de Pensament Cristià que organitza el Bisbat d'Urgell. La jornada se celebrarà al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, sota la direcció del Dr. Francesc Torralba.

La càtedra també comptarà amb el reconegut filòsof i escriptor Josep Antoni Marina. El títol del Seminari és “Valors emergents a Europa”. Jordi Pujol parlarà dels valors que estan sorgint en política, mentre que Marina se centrarà en l'educació i Torralba en l’antropologia.

La celebració d’aquest seminari al Principat s’inspira en la seva Constitució de 1993. Al preàmbul es pot llegir que el poble andorrà “està decidit a perseverar en la promoció de valors com la llibertat, la justícia, la democràcia i el progrés social, i a mantenir i a enfortir unes relacions harmòniques d’Andorra amb la resta del món, i específicament amb els països veïns, sobre la base del respecte mutu, de la convivència i de la pau”. Al Seminari és previst que hi assisteixin unes 120 persones del camp de l’ensenyament, la cultura, la política.

Mostrar formulari de contacte