Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada a la Seu sobre finançament en el sector agroalimentari de l’Alt Pirineu i Aran

Jornada a la Seu sobre finançament en el sector agroalimentari de l’Alt Pirineu i Aran

La trobada tindrà lloc dilluns vinent, dia 19, a les instal·lacions de la Cooperativa Cadí, en marc del projecte d’ateneus cooperatius. La inscripció es pot fer aquesta setmana

Vaques frisones al peu del Cadí
Vaques frisones al peu del Cadí
14/02/2018 20:37

La Seu d’Urgell acollirà dilluns vinent, 19 de febrer, una jornada sobre finançament en el sector agroalimentari de l’Alt Pirineu i Aran, impulsada per l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, creat el desembre de 2016. L’activitat, que tindrà lloc a les instal·lacions de la Cooperativa Cadí a partir de 2/4 de 10 del matí, va adreçada a representants d’empreses i entitats del món agroalimentari.

La jornada, segons ha explicat el Consell Comarcal de l'Alt Urgell té com a objectius prioritaris dotar el sector agroalimentari de l’Alt Pirineu i Aran dels coneixements necessaris sobre finançament, posar en contacte els principals agents relacionats amb el sector i compartir una visita-experiència on poder extrapolar informació per aplicar-la a la pròpia empresa.

La sessió s’obrirà amb l’exposició de diversos exemples pràctics de finançament d’associacions i empreses agroalimentàries pirinenques, entre les quals ja han confirmat la seva assistència l’Associació Menja’t l’Alt Urgell i l’Associació Agroalimentària de Cerdanya. Els seus representants respondran a qüestions com ara les fonts de finançament amb què compten, les dificultats amb què s’han trobat a l’hora de buscar finançament o si alguna vegada han utilitzat fonts de finançament cooperatiu o basats en l’economia social. Després, s’obrirà un petit debat.

Tot seguit es passarà a una sessió formativa sobre instruments financers cooperatius, que anirà a càrrec de Toni Oró, de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, i es clourà la jornada amb la presentació de la Cooperativa Cadí i la visita a la Cooperativa Pirenaica.

Les inscripcionses poden fer al telèfon 973 650 187, a l’adreça de correu electrònic dengo@pallarsjussa.cat o a través del formulari allotjat a la pàgina web www.bit.ly/sectoragroalimentari.

En l’organització de la jornada hi col·laboren els cinc consells comarcals de l’Alt Pirineu, el Conselh Generau d’Aran, l’IDAPA, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, el CETAP, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

 

Mostrar formulari de contacte