Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada a la Seu sobre seguretat alimentària i control APPCC

Jornada a la Seu sobre seguretat alimentària i control APPCC

La xerrada es durà a terme aquest dimecres, 20 de juny, al CETAP-Telecentre. Els ponents seran Àngel del Río Monge i Maria Pal Planavila, tècnics de l'Agència de Salut Pública de Catalunya a Lleida i l'Alt Pirineu i Aran

Jornada sobre salut alimentària
Jornada sobre salut alimentària
18/06/2018 18:40

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell, conjuntament amb el Consell Comarcal de l'Alt Urgell i Iniciatives Alt Urgell SA (IAUSA), organitza aquest dimecres, 20 de juny, una jornada sobre "Seguretat Alimentària i control APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics)". La formació tindrà lloc, de les 14.45 h a les 17.45 h, al CETAP-Telecentre, a l'edifici de Les Monges.

Els ponents de la jornada seran Àngel del Río Monge i Maria Pal Planavila, tècnics de l’Agència de Salut Pública de Catalunya a Lleida i l'Alt Pirineu i Aran, que explicaran els requisits necessaris per als establiments, la normativa vigent, a més d'exposar una guia de bones pràctiques. Els assistents podran solucionar els dubtes i consultes que vulguin plantejar.

L'AEAU demana que els interessats confirmin l'assistència a la jornada a través del correu electrònic.

Seguretat alimentària

L'anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC) és un sistema de gestió de perills, efectiu i racional, que en el camp de la seguretat alimentària té com a objectiu assegurar aliments innocus mitjançant l’anàlisi i el control dels possibles perills que poden aparèixer en totes i cadascuna de les fases de producció i comercialització. Aquest sistema, que té fonaments científics i és sistemàtic en el seu desenvolupament, permet avaluar els perills significatius per a la salut i establir sistemes de control que tenen com a objectiu la prevenció, en lloc dels controls basats en l’anàlisi del producte final, com s’ha fet tradicionalment.

Mostrar formulari de contacte