Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada d’emprenedoria i ocupació laboral a la Cerdanya

Jornada d’emprenedoria i ocupació laboral a la Cerdanya

La iniciativa, que inclou un 'networking', una xerrada i la Fira del Treball, es durà a terme el pròxim 7 d'octubre. Cal inscripció prèvia per a participar-hi
Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya
27/09/2017 19:45

El recinte i els jardins del Consell Comarcal de la Cerdanya acolliran el dijous 7 d’octubre una jornada centrada en l’emprenedoria i a la creació d’ocupació. La iniciativa inclou un 'networking' i la Fira del Treball.

El 'Networking' tindrà lloc al matí i s'organitza "per enfortir la coneixença i els vincles entre els professionals del sectors agroalimentari, la restauració, el comerç i el turisme". S'hi presentaran experiències i es plantejaran grups de treball a la recerca de propostes, iniciatives i oportunitats. I és que aquesta trobada vol "encaixar l'oferta i la demanda, buscar solucions a reptes existents i encoratjar els possibles emprenedors a cercar iniciatives i projectes que facilitin la inserció laboral dels joves a les zones rurals". Un altre objectiu és "crear un espai on es presentin les eines i models de finançament per afavorir l’emprenedoria i la col·laboració, a més de treballar en projectes presents i futurs per a la cooperació".

A la tarda, una xerrada sobre l’ocupació laboral a la Unió Europea i, concretament, sobre els recursos ocupacionals a la Cerdanya sota administració francesa, donarà obertura a  la cinquena edició de la Fira del Treball, que mantindrà el seu format tradicional amb estands on empreses, entitats i borses de treball de la comarca presentaran les seves ofertes de feina, on rebran els currículums dels visitants i celebrar una petita entrevista directament.

Com a novetat, enguany, dos dies abans, el 5 d’octubre, es faran un seguit de tallers pràctics de recerca de feina per donar eines útils als candidats de cara a la seva participació en la Fira del Treball, com la redacció d’un currículum o la realització d’una bona entrevista de treball.

Espai per a 'fooktrucks' i parades de menjar

Durant la pausa del migdia entre la jornada de 'Networking' i la Fira del Treball, s’habilitarà un espai per foodtrucks i parades de menjar elaborat amb productes locals de la Cerdanya.

Inscripció prèvia

La participació tant al 'Networking' com a la Fira del Treball és gratuïta però és imprescindible la inscripció prèvia  abans del dilluns 2 d’octubre. Les inscripcions es troben al web del Consell Comarcal de la Cerdanya: www.cerdanya.cat.

Els promotors de la jornada destaquen el fet que "s’ha volgut reunir, en una única jornada, l’emprenedoria i l’oferta laboral per tal de crear les sinergies que afavoreixen la creació de llocs de treball a la Cerdanya".

Organització

El Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya i el Consell Comarcal de la Cerdanya organitzen aquesta jornada amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, el Servei de Treball de l’Alt Pirineu, l'Ajuntament de Fontanals, l'Ajuntament de Puigcerdà, el Projecte Odisseu, el Programa de Garantia Juvenil, EURES, Catalunya Emprèn, el Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i la Unió Europea.

Mostrar formulari de contacte