Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada d'acollida per a alumnat nouvingut a la Seu d'Urgell

Jornada d'acollida per a alumnat nouvingut a la Seu d'Urgell

L’objectiu d’aquesta activitat del Pla Educatiu d’Entorn és afavorir la inclusió dels alumnes i de les seves famílies a la ciutat. Se'ls ha mostrat alguns dels principals equipaments municipals i se'ls ha lliurat amb plànol informatiu

Jornada d'acollida per a alumnat nouvingut a la Seu d'Urgell
Jornada d'acollida per a alumnat nouvingut a la Seu d'Urgell
10/05/2022 17:03

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell, en el marc del Pla Educatiu d'Entorn, ha organitzat una jornada d’acollida i benvinguda a l’alumnat nouvingut de l’actual curs escolar 2021-2022, juntament amb a les seves respectives famílies.

Una vintena de persones, entre alumnes i familiars, han estat rebudes per la regidora d’Educació, Núria Tomàs; la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Marian Lamolla; el regidor de Solidaritat i Cooperació, Joan Gurrera, i la regidora d’Atenció Ciutadana, Carme Espuga, En nom del consistori els hi han donat la benvinguda a la capital urgellenca, en un breu acte que ha tingut lloc al claustre de la Catedral de Santa Maria d’Urgell.

La jornada ha continuat amb una ruta guiada, elaborada expressament per l’ocasió, per donar a conèixer diferents espais i serveis municipals a aquestes persones que han arribat a la Seu per viure-hi. Així, a través dels diferents tècnics i tècniques municipals l’Oficina de Turisme i l’Espai Ermengol, han conegut de primera mà la Biblioteca Sant Agustí, el centre cultural Les Monges, l’Escola d’Adults i l’Escola Oficial d’Idiomes i la zona esportiva municipal. A més a més, també se’ls hi ha lliurat en mà un plànol amb informació d’altres recursos d’interès ciutadà.

L’objectiu d’aquesta activitat del Pla Educatiu d’Entorn és afavorir la inclusió d'alumnes i famílies nouvingudes a la ciutat.

Mostrar formulari de contacte