Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de neteja al riu Noguera Pallaresa per millorar l'entorn i la seguretat en la pràctica del piragüisme o el ràfting

Jornada de neteja al riu Noguera Pallaresa per millorar l'entorn i la seguretat en la pràctica del piragüisme o el ràfting

Anualment es retira una tona de ferralla del riu. En l'activitat hi han pres part una cinquantena de voluntaris

Voluntaris retirant ferralla del costat del riu Noguera Pallaresa (Foto: ACN)
Voluntaris retirant ferralla del costat del riu Noguera Pallaresa (Foto: ACN)
12/03/2019 18:50

L'Associació Doctor X i l'Associació Esportiva Pallars han organitzat aquest dimarts una jornada de neteja del riu Noguera Pallaresa, en el tram que va de Llavorsí fins a Sort. Es tracta d'una activitat que fan cada temporada per tenir un entorn cuidat i net, però també per millorar la seguretat de les persones que practiquen esports d'aventura d'aigua, com el piragüisme o el ràfting.

Els voluntaris s'han repartit en equips i han rastrejat les vores del riu. Amb bosses d'escombraries han retirat tots els plàstics, ampolles o llaunes que han localitzat i, amb l'ajut de dues barques de ràfting, han accedit a les zones més complicades. En les campanyes anteriors, les entitats van retirar una tona de ferralla. Es calcula que en aquesta ocasió el volum de brossa serà similar.

En total han participat en aquesta activitat una cinquantena de voluntaris. Els organitzadors han demanat més implicació de tots els usuaris del riu per mantenir-lo net i cuidat.

Mostrar formulari de contacte