Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes a cicles formatius del Col·legi La Salle

Jornada de portes obertes a cicles formatius del Col·legi La Salle

Els interesssats podran visitar les instal·lacions i sol·licitar informació sobre els estudis que ofereix el centre educatiu. Hi haurà aparcament gratuït al pati de l'escola
Cicles formatius a La Salle
09/05/2017 10:41

El proper dissabte, 13 de maig, de 10 a 13 hores, es durà a terme al Col·legi La Salle una jornada de portes obertes de cicles formatius, tant de grau mitjà com superior. La matinal inclou una visita a les instal·lacions per a totes aquelles famílies que ho desitgin i trobades informatives. Cal afegir que el centre posa a disposició de tots els visitants l’aparcament gratuït al pati de l’escola (pel carrer Llorenç Tomàs i Costa) per tal de facilitar l'accés.

La Salle ofereix enguany la branca d’Automoció, amb la possibilitat de cursar el cicle formatiu de grau mitjà d’Electromecànica de Vehicles i l’opció de seguir cursant els estudis de grau superior en l’especialitat d’Automoció (xapa i pintura). En aquesta formació es disposa d'unes noves instal·lacions, úniques en un centre educatiu d’aquesta especialitat, ja que hi ha una cabina de pintura, exclusiva per a la reparació de xapa d’automòbils. Segons han indicat des de l'escola, "s'ha fet una forta aposta per aquesta especialitat, a causa de l’augment de la demanda a tota la comarca de personal qualificat en el sector".

Pel que fa a la branca d’Administració, es proposa una línia contínua per poder cursar el grau mitjà de Gestió Administrativa i seguir amb el grau superior d’Administració i Finances, reconegut a tot el territori pel seu valor afegit, ja que els alumnes aconsegueixen trobar feina un cop vençut el conveni de pràctiques "gràcies la borsa de treball de l’escola i a la constant innovació de tot el professorat per poder oferir una educació de qualitat". En aquest àmbit, La Salle assenyala la importància de l’organització del Concurs d’Emprenedors de l’Alt Pirineu i Aran, la possibilitat de realitzar les pràctiques en empreses a l’entorn o a l’estranger, una borsa de treball pròpia o l’Aula d’Empresa Simulada. "Amb la participació a la fira d’Empreses Simulades s'ha obtingut un reconeixement a nivell internacional", s'especifica.

D'altra banda, el Col·legi La Salle disposarà 7 beques Erasmus+ que oferiran a l’alumnat la possibilitat d’internacionalització, per tal de poder realitzar les pràctiques a Europa, concretament, a Praga (2), Grècia (2), Portugal (2) i França (1).

Dades de preinscripció

Cicle formatiu de grau mitjà: 16 al 24 de maig

Cicles formatius de grau superior: 25 al 31 de maig

Mostrar formulari de contacte