Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes a l’Institut Joan Brudieu de la Seu

Jornada de portes obertes a l’Institut Joan Brudieu de la Seu

El centre educatiu oferirà dilluns vinent a les famílies una visita guiada a les instal·lacions (19.45 i 20.00 h) i una xerrada informativa (20.30 h)
Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell
26/04/2019 11:35

L’Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell organitza dilluns que ve, 29 d'abril, una jornada de portes obertes per presentar la seva oferta formativa i educativa a les famílies que desitgen preinscriure i matricular els seus fills i filles als ensenyaments postobligatoris de Batxillerat, Batxibac i de Formació Professional de grau mitjà i superior.

El programa inclou una visita guiada a les instal·lacions, que es durà a terme a les 19.45 hores per als estudis d'FP, i a les 20.00 hores per als estudis de Batxillerat i Batxibac. Tot seguit, a les 20.30 hores, es farà una reunió informativa a la sala d'actes del centre educatiu.

Oferta formativa

L'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell compta amb una àmplia oferta formativa per al curs 2019-2020. En Batxillerat ofereix la modalitat d'Humanitats i Ciències Socials, amb els itineraris de Ciències Socials i Humanitats; la modalitat d'Arts, en l'itinerari d'Arts plàstiques, imatge i disseny; i la modalitat de Ciències i Tecnologia, amb els itineraris Tecnològic, Ciències i Tecnologia i Ciències.Una altra de les opcions és el Batxibac, la doble titulació en Batxillerat i Baccalauréat.

Pel que fa als cicles formatius de grau mitjà, el centre urgellenc ofereix en grau mitjà (CFM) el de Sistemes microinformàtics i xarxes [família Informàtica i comunicacions], el de Gestió administrativa [família Administració i gestió] i el de Cures auxiliars d’infermeria – LOGSE [família Sanitat] i Atenció a persones en situació de dependència [família Serveis socioculturals i a la comunitat]. En cicles formatius de grau superior (CFS) hi ha el de Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma (curs 19-20: 1r), en alternança amb Administració de sistemes informàtics en xarxa (curs 19-20: 2n) [família Informàtica i comunicacions], en la modalitat d’FP en alternança i dual, i el d'Educació infantil [família Serveis socioculturals i a la comunitat].

Dates de preinscripció i matrícula

El Departament d’Ensenyament ha establert ja les dates del període de preinscripció i matrícula als ensenyaments postobligatoris per al curs 2019-2020. Per a l’accés a qualsevol modalitat de batxillerat (BTX), caldrà presentar les sol·licituds del 14 al 21 de maig, ambdós inclosos. La matrícula ordinària es farà del 9 al 15 de juliol.

L'admissió als estudis de doble titulació de batxillerat i baccalauréat (Batxibac) preveu la presentació de sol·licituds del 2 al 6 de maig. La prova de nivell de llengua francesa a l’Institut tindrà lloc el 9 de maig, a les 16.00 hores. El llistat d'alumnes admesos se sabrà el 13 de maig.

Pel que fa a l’accés a cicles formatius de grau mitjà de formació professional (CFM), la presentació de sol·licituds s'haurà de dur a terme del 14 al 21 de maig, ambdós inclosos. La matrícula ordinària també serà del 9 al 15 de juliol. En el cas de l'accés a cicles formatius de grau superior de formació professional (CFS), la presentació de sol·licituds s'haurà de formalitzar del 29 de maig al 5 de juny, ambdós inclosos. La matrícula ordinària caldrà fer-la del 18 al 23 de juliol.

Mostrar formulari de contacte