Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de Portes Obertes a la nova Llar Residència Claror

Jornada de Portes Obertes a la nova Llar Residència Claror

Es podrà visitar aquest dissabte, de les 10 del matí a la una del migdia La instal.lació, que ha costat 400.000 euros, tindrà 12 places

Llar Residència Claror
Llar Residència Claror
30/09/2008 11:44

El Centre Claror de l’Alt Urgell ha organitzat per aquest dissabte, dia 4 d’octubre, una jornada de portes obertes a la nova Llar Residència, que s’inaugura oficialment aquest mes que ve. La instal.lació, ubicada a la segona planta de l’edifici del Taller Claror, a l’avinguda del Valira, 19, es podrà visitar de les deu del matí fins a la una del migdia.

La construcció del nou equipament ha costat 400.000 euros. La Generalitat n’ha aportat el 50% a través d’un pacte amb "la Caixa". L’altra meitat del pressupost s’ha aconseguit amb una col.laboració desinteressada de 100.000 euros i d’altres ajuts d’entitats financeres, col.lectius i particulars. El president de l’Associació Prominusvàlids de l'Alt Urgell, Ramon Graell, ha agraït la col.laboració econòmica de tothom i ha expressat la seva satisfacció pel fet que “la nova residència suposarà un gran estalvi per al centre, que no haurà de pagar cap lloguer per allotjar els usuaris”.

La Llar Residència Claror disposa de 12 places, de les quals, de moment, n’hi ha 7 d’assignades a persones de l’Alt Urgell i la Cerdanya. Graell concreta que els usuaris que es beneficiaran del nou equipament són autònoms, d’entre trenta i cinquanta anys. “Serà com si estiguessin a casa seva, serà el seu domicili”, afirma. La llar s’obrirà cada dia a partir de les 7 de la tarda i fins a les 9 del matí. Hi treballaran quatre monitores, que faran torns de servei.

La instal.lació està totalment adaptada. Hi ha quatre habitacions individuals i quatre habitacions dobles, a més de tres banys, una sala de menjadors, una cuina i un pati, entre d’altres.

Mostrar formulari de contacte