Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes a l'Escola Albert Vives

Jornada de portes obertes a l'Escola Albert Vives

El centre urgellenc organitza aquest diumenge, a partir de les 10.30 h, una visita guiada per donar a conèixer a les famílies les instal.lacions, el seu funcionament els seus serveis i els eixos de treball
Cartell de la jornada de portes obertes a l'Escola Albert Vives
10/03/2016 11:50

L'Escola Albert Vives organitza aquest diumenge una jornada de portes obertes per donar a conèixer a les famílies les instal.lacions, el seu funcionament, els serveis que ofereix i els seus eixos de treball, just abans que s'iniciï el període de preinscripció per al nou curs escolar 2016-2017.

La visita guiada començarà a les 10.30 hores, amb diverses activitats de benvinguda. Per a més informació es pot escriure un correu electrònic a o bé trucar al telèfon 973 35 10 14.

Preinscripció

Del 30 de març al 7 d'abril tindrà lloc el període de preinscripció per al curs escolar 2016-2017. Durant aquest termini caldrà presentar les sol·licituds d'admissió d'alumnes per poder cursar segon cicle d'educació infantil, primària i ESO als centres docents sufragats amb fons públics (escola pública i escola privada concertada).

Per formalitzar la preinscripció, caldrà omplir la sol·licitud que es facilitarà de manera gratuïta en qualsevol centre docent de la ciutat o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de la Seu d’Urgell, ubicada a les dependències de l’Ajuntament urgellenc.

Mostrar formulari de contacte