Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes a l'Institut Joan Brudieu de la Seu

Jornada de portes obertes a l'Institut Joan Brudieu de la Seu

L'activitat, que tindrà lloc aquest dimarts, 1 de març, constarà de tres torns (19 h, 19.15 h i 19.30 h) per visitar les instal.lacions i una xerrada informativa (20.30 h)

Cartell de la jornada de portes obertes a l'INS Joan Brudieu
Cartell de la jornada de portes obertes a l'INS Joan Brudieu
29/02/2016 11:55

L’Institut Joan Brudieu organitza aquest dimarts, 1 de març, una jornada de portes obertes per presentar el centre i donar a conèixer les característiques pròpies dels estudis de Secundària Obligatòria (ESO), tant en l'aspecte curricular com en l'organitzatiu.

Els pares i mares que estiguin interessats a matricular els seus fills i filles a l'institut urgellenc poden prendre part en les activitats preparades per explicar el funcionament acadèmic i mostrar les instal.lacions. La visita s'organitzarà en tres torns (19 h, 19.15 h i 19.30 h). Tot seguit, a les 20.30 hores, es durà a terme una reunió informativa a la Sala d'Actes.

Per a més informació es pot trucar al telèfon 973 35 04 03 o bé enviar un correu electrònic a .

Preinscripció

Del 30 de març al 7 d'abril tindrà lloc el període de preinscripció per al curs escolar 2016-2017. Durant aquest termini caldrà presentar les sol·licituds d'admissió d'alumnes per poder cursar segon cicle d'educació infantil, primària i ESO als centres docents sufragats amb fons públics (escola pública i escola privada concertada).

Per formalitzar la preinscripció, caldrà omplir la sol·licitud que es facilitarà de manera gratuïta en qualsevol centre docent de la ciutat o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de la Seu d’Urgell, ubicada a les dependències de l’Ajuntament urgellenc.

Mostrar formulari de contacte