Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes al Col·legi La Salle, dissabte al matí

Jornada de portes obertes al Col·legi La Salle, dissabte al matí

El centre donarà a conèixer la seva oferta de cicles formatius i de llar d'infants Els alumnes celebren aquesta setmana el seu Festival de Primavera
Col.legi La Salle
26/04/2012 13:20

El col·legi La Salle organitza una jornada de portes obertes per conèixer l'oferta de cicles formatius i de llar d'infants. Serà aquest dissabte, de 10 del matí a una del migdia.

Les famílies o particulars podran demanar informació sobre els cicles formatius en totes les seves especialitats: en Grau Mitjà, Electromecànica de Vehicles i Automòbils, Instal•lacions Elèctriques i Automàtiques i Gestió Administrativa; i en Grau Superior, Administració i Finances.

Els visitants podran veure in situ les instal•lacions, com són les aules de les diferents etapes, els tallers especialitzats, els espais comuns, el gimnàs, la capella, la sala d’actes i el teatre. El pati de La Salle, al carrer Llorenç Tomàs i Costa, estarà obert per a les famílies que hi vulguin estacionar i fer la visita amb més comoditat.

Segona jornada del Festival

Pel que fa a l'activitat interna, La Salle està celebrant aquesta setmana el seu Festival de Primavera. Els alumnes de primària ofereixen al públic un repàs dels musicals més importants de la història, amb actuacions de cada curs. El festival es fa en dos dies, aquest dimecres (grups A) i dijous (grups B). L'hora d'inici és a 2/4 de 9 del vespre.

Mostrar formulari de contacte