Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes aquest dissabte a l'Escola Pau Claris de la Seu

Jornada de portes obertes aquest dissabte a l'Escola Pau Claris de la Seu

El centre explicarà a les famílies l'oferta educativa i els ensenyarà les seves instal.lacions La resta de centres educatius de la Seu d'Urgell també han programat activitats perquè les famílies els coneguin
Escola Pau Claris - Cartell Jornada de Portes Obertes 2015
06/03/2015 11:43

L'Escola Pau Claris durà a terme aquest dissabte, 7 de març, una jornada de portes obertes perquè les famílies puguin conèixer el centre, la seva oferta educativa, les instal•lacions i els seus serveis. L'horari de visita serà de deu del matí a una del migdia.

La resta de centres educatius de la Seu d'Urgell també han programat activitats perquè les famílies els coneguin. El Col.legi La Salle també durà a terme la jornada de portes el mateix dia, aquest dissabte, a la mateixa hora. D'altra banda, l'Escola Castell-ciutat organitza trobades concertades trucant al centre prèviament.

Pel que fa a l'Escola i Institut La Valira també cal trucar per concertar visita. L'Escola Albert Vives ja va dur a terme diumenge passat la jornada de portes obertes, tot i que  atèn visites concertades. L'Institut Joan Brudieu va mostrar el centre i va explicar el seu projecte educatiu aquest dimarts, malgrat que també es pot parlar amb l'equip directiu per demanar informació al llarg dels pròxims dies.

Preinscripcions: del 10 al 17 de març

Del 10 al 17 de març tindrà lloc el període de preinscripció per al curs escolar 2015-2016. Durant aquest termini caldrà presentar les sol·licituds d'admissió d'alumnes per poder cursar segon cicle d'educació infantil, primària i ESO als centres docents sufragats amb fons públics (escola pública i escola privada concertada).

Per formalitzar la preinscripció, cal omplir la sol·licitud que es facilita de manera gratuïta en qualsevol centre docent de la ciutat o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de la Seu d’Urgell, ubicada a les dependències de l’Ajuntament urgellenc.

La preinscripció cal tramitar-la en el centre educatiu que es triï en primera opció o a la mateixa OME. També es pot realitzar la preinscripció a través d'Internet, a l'adreça www.gencat.cat/preinscripcio. La tramesa de sol·licituds de manera telemàtica estarà oberta fins a les 24 hores del 16 de març.

Mostrar formulari de contacte