Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes el pròxim 23 de juny a la piscina municipal de la Seu d'Urgell

Jornada de portes obertes el pròxim 23 de juny a la piscina municipal de la Seu d'Urgell

L'equipament es posarà en marxa dijous vinent i romandrà obert fins al 4 de setembre. Es recupera el 100 per cent del seu aforament, que és de 472 persones

Piscina municipal de la Seu d'Urgell (Foto d'arxiu/Ajuntament de la Seu d'Urgell)
Piscina municipal de la Seu d'Urgell (Foto d'arxiu/Ajuntament de la Seu d'Urgell)
16/06/2022 14:05

Dijous vinent, 23 de juny, la piscina municipal de la Seu d’Urgell obrirà les seves portes. Per inaugurar la temporada de bany, que enguany s’allargarà fins al 4 de setembre, es farà una jornada de portes obertes i tothom podrà accedir-hi de forma gratuïta. La piscina municipal obrirà cada dia de deu del matí a vuit del vespre, tot i que l’horari de bany finalitzarà a dos quarts de vuit. A partir d'aquesta hora no es permetrà romandre dins l’aigua.

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell informa que amb la normalització de la situació sanitària, l'equipament municipal recuperarà el 100 per cent del seu aforament, que és de 472 persones. El regidor d’Esports, Carlos Guàrdia, explica que aquest fet és una de les novetats i recorda que la piscina, ubicada a la zona esportiva, "té un ús molt important i intens durant tot l’estiu, ja que dona servei a tots els urgellencs i urgellenques, així com a les diverses activitats d’estiu com casals i estades esportives que es porten a terme a ciutat durant el període estival".

Cal destacar que un estiu més, l'equipament aquàtic acollirà la ja tradicional jornada solidària ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’, que enguany se celebrarà diumenge 10 de juliol.

Actualització de les tarifes

Les setmanes prèvies a l‘obertura de l'equipament, s’han dut a terme les tasques de neteja i manteniment dels vasos i platges, a càrrec del personal de la Brigada d’Obres i el Servei de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. La posada a punt culminarà aquest divendres, quan s’ompliran els vasos de les dues piscines.

Cal afegir que l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha actualitzat aquest any el preu de les diferents tarifes d’entrada a la piscina municipal, les quals estaven vigents des de l’any 2013. El cost de les diferents modalitats d’entrada és el següent:

Tipus d'entrada

PREU

Entrada de dia adult (persones de 10 anys i majors)

4,00€

Entrada de dia infantil* (persones menors de 10 anys)

2,50€

Abonament 10 entrades adult (persones de 10 anys i majors)

30,00€

Abonament 10 entrades infantil* (persones menors de 10 anys)

18,00€

Abonament de temporada adult (persones de 10 anys i majors)

75,00€

Abonament de temporada infantil* (persones menors de 10 anys)

40,00€

Gent Gran (persones a partir de 65 anys i empadronades a la Seu d’Urgell)

Gratuït

Persones amb discapacitat igual o superior al 50%

Gratuït

* Les persones menors de 10 anys hauran d’entrar acompanyades d’una persona major de 16 anys

 

Mostrar formulari de contacte