Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes per visitar cinc pisos de protecció oficial a la Seu

Jornada de portes obertes per visitar cinc pisos de protecció oficial a la Seu

Es tracta d'un habitatge de lloguer amb opció de compra, ubicat al carrer Monturull, i quatre apartaments a la plaça del Carme Les persones interessades poden informar-se a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell
17/01/2012 18:46

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha organitzat per aquest dimecres al migdia, fins a les 3, una jornada de portes obertes per visitar cinc pisos amb protecció oficial a la Seu d'Urgell. Es tracta d'un habitatge de lloguer amb opció de compra, ubicat al carrer Monturull, i quatre apartaments de lloguer a la plaça del Carme.

Pel que fa als habitatges de la plaça del Carme, d'un sol dormitori, s'estipula un preu de lloguer de 106 euros al mes. En relació amb el preu de lloguer del pis amb opció de compra, que compta amb dos dormitoris i un aparcament, serà de 203 euros al mes. La tècnica de Proximitat de l'AHC a Lleida, Montse Segura, assenyala que en cas que la demanda superi l'oferta es farà sorteig.

El sorteig ja està previst al pis de Monturull, que té més demanda. I és que eEn aquest darrer cas, es farà un contracte de 10 anys i es podrà optar a l'adquisició del pis deduïnt del preu de venda el 100% de les quantitats abonades en concepte de renda, sempre que la compra s'exerceixi durant els cinc primers anys.

Aquests habitatges formen part del Pla de xoc per adjudicar un total de 3.264 pisos buits de la Generalitat. Es pot aconseguir més informació sobre l'oferta a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, al camí de la Palanca s/n, al telèfon 973 35 56 08, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores, i de dimarts a dijous de 14.30 a 19.00 hores.

  • Pisos protegits - Visita mostra
  • Habitatges - Cartell jornada portes obertes

Mostrar formulari de contacte