Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada d'informació d'incidents per a ens locals pirinencs

Jornada d'informació d'incidents per a ens locals pirinencs

La sessió, al Consell de l'Alt Urgell, ha assessorat ajuntaments i consells sobre com actuar en situacions d'emergència Hi han assistit una trentena de treballadors públics, tècnics i informàtics
Consell Comarcal de l'Alt Urgell
16/03/2010 18:39

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell ha acollit aquest dimarts una jornada sobre seguretat de la informació per als ens locals al Consell Comarcal de l’Alt Urgell. L'acte forma part de les jornades itinerants que s’estan realitzant arreu del territori. L'ha inaugurat el delegat del Departament de Governació a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy.

Els organitzadors han estat el Centre de la Seguretat de la Informació de Catalunya (Cesicat), el Consorci AOC i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. L’objectiu és conscienciar els ens locals de la importància d'una informació segura per respondre a incidents. També s’ha informat dels serveis preventius i reactius que ofereix el Cesicat als ens locals.

Una trentena de càrrecs, treballadors i tècnics dels sistemes informàtics de l’Alt Pirineu i l’Aran han assistit a la sessió. A més de Josep Ardanuy, ha intervingut mitjançant videoconferència el director general de Societat de la Informació, Josuè Sallent. Hi han participat com a ponents els membres del Cesicat Jordi Batlle i Jordi Ferrer.

Mostrar formulari de contacte