Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada d'innovació empresarial aquest dimecres al CETAP

Jornada d'innovació empresarial aquest dimecres al CETAP

Al llarg del matí els assistents podran conèixer els serveis tecnològics d'Eurecat, la línia d'ajuts +PIME i l'assessorament que ofereixen l'Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal i el Consorci Alt Urgell-Cerdanya

Jornada d'innovació empresarial a la Seu
Jornada d'innovació empresarial a la Seu
15/05/2017 18:37

El CETAP-Telecentre acollirà aquest dimecres, dia 17, una sessió informativa dedicada a la innovació empresarial. La jornada inclourà dues presentacions: la d’Eurecat, ens que agrupa els centres tecnològics de Catalunya, i la dels ajuts de +PIME, que posen la innovació tecnològica a l’abast de les petites i mitjanes empreses.

L’acte es desenvoluparà de les deu del matí a una del migdia a la tercera planta del Centre Cultural Les Monges de la Seu d'Urgell. L’objectiu de la sessió és apropar els serveis d'aquests dos programes al teixit empresarial. El programa +PIME dóna suport a les empreses a l’hora de definir l’estratègia d’innovació, com també en el desenvolupament de projectes d’innovació. Alhora, ofereix formació als gestors d’innovació a les empreses que se’n beneficiïn.  Actualment moltes empreses per ser competitives basen la seva estratègia en la innovació. Pel que fa a Eurecat, gràcies a la seva trajectòria i experiència, ajuda les companyies a esdevenir innovadores.

Durant l’acte es presentarà també l’Objectiu Empresa, un document que recull els serveis d'assessorament empresarial que ofereixen el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya.

La presentació de la jornada anirà a càrrec del president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, i hi intervindran Mireia Font, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell; Gabriel Anzaldi, director de la unitat Smart Manegement Services Eurecat Lleida; i Patricia Arcos, directora de +PIME. La sessió es clourà amb les preguntes dels assistents i un espai de networking.

Mostrar formulari de contacte