Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada formativa adreçada als clubs esportius de la Seu per detectar i prevenir casos d'assetjament

Jornada formativa adreçada als clubs esportius de la Seu per detectar i prevenir casos d'assetjament

La proposta, promoguda pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, s’inclou en el Pla comarcal contra l’assetjament en edat escolar i tindrà lloc el dissabte 23 de novembre
Jornada formativa adreçada als clubs esportius de la Seu per detectar i prevenir casos d'assetjament
12/11/2019 15:05

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, que forma part del Pla comarcal contra l’assetjament en edat escolar, organitzarà dissabte 23 de novembre una jornada adreçada a entrenadors i tècnics dels clubs esportius de la ciutat amb l’objectiu de facilitar-los eines i recursos essencials per detectar i prevenir possibles casos d’assetjament en l’àmbit esportiu.

El regidor d'Esports del consistori urgellenc, Carlos Guàrdia, considera que la formació serà "molt interessant i enriquidora per a les persones que tracten i gestionen grups d’infants i adolescents en el món de l'esport". En aquest sentit, anima les entitats i clubs esportius a prendre-hi part, "perquè els pot ajudar en el treball de base que fan diàriament”.

La proposta, que tindrà lloc a la Sala de la Immaculada de la Seu d’Urgell de deu del matí a una del migdia, servirà per explicar el concepte d’assetjament i dotarà als participants de les eines per detectar-lo, així com de recursos per a les primeres intervencions bàsiques i estratègies, per tal de treballar-ne la prevenció a través de valors, normes i dinàmiques.

La jornada és gratuïta i oberta a tothom. Per participar-hi cal fer una inscripció prèvia. A la pàgina web del Servei d’Esports de l’Ajuntament urgellenc també hi ha l'accés al formulari.

Mostrar formulari de contacte