Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada formativa sobre control de fronteres a la Seu

Jornada formativa sobre control de fronteres a la Seu

Uns 25 agents del CNP actualitzaran coneixements entre aquest dimecres i divendres Es parlarà de documentació d'estrangers i protocols d'intervenció en casos d'incompliment, entre d'altres qüestions
Frontera del riu Runer
18/05/2010 16:16

Uns 25 agents del Cos Nacional de Policia (CNP) participaran entre aquest dimecres i divendres, a la Seu d’Urgell, en la Jornada formativa sobre control policial a les fronteres. Les sessions les organitza la Divisió de Formació i Perfeccionament de la Direcció General de la Policia i de la Guàrdia Civil, amb la col.laboració de la Comissaria Provincial de Lleida.

La Jornada es farà a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de La Seu. L'objectiu és actualitzar els coneixements envers les competències policials en el control i vigilància de fronteres. En aquest sentit, s'abordarà diferents qüestions com ara la documentació de ciutadans estrangers, el tipus de fronteres exteriors i els protocols d’actuació en cas d’incompliment en els requisits d’entrada o sortida del territori nacional. S’ha previst també una part pràctica amb un simulador virtual.

La trobada formativa serà presentada aquest dimecres a 1/4 de 10 del matí per l’Inspector cap de la Comissaria de la Seu, Al-lal Mohamed Al.lal. Els dies 28, 29 i 30 d’abril ja es va dur a terme les mateixes jornades a la Comissaria de Lleida, amb la participació d’uns 40 agents.

Mostrar formulari de contacte