Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada informativa a la Seu d'Urgell sobre l'estalvi energètic al petit comerç

Jornada informativa a la Seu d'Urgell sobre l'estalvi energètic al petit comerç

L’acte, que és d’inscripció gratuïta, tindrà lloc dijous vinent al CETAP L'objectiu és explicar quines coses s'han de tenir en compte per disminuir el cost de la factura d'electricitat
Centre Cultural 'Les Monges'
24/04/2015 14:08

El Centre Tecnològic i Empresarial de l’Alt Pirineu (CETAP), a la Seu d’Urgell, acollirà dijous vinent, dia 30 d’abril, una sessió informativa sobre estalvi energètic adreçada al petit comerç. L’acte, que porta per títol “10 propostes per al petit comerç per pagar menys en la factura elèctrica”, començarà a dos quarts de nou del vespre i tindrà una durada de dues hores.

L’objectiu de la jornada és explicar, de forma totalment pràctica, quines coses han de saber els comerciants per poder disminuir el cost de la factura d’electricitat, tant en l’enllumenat com en els aparells de consum. I és que, tal com indiquen els promotors de l’acte, els preus de l’energia tendeixen contínuament a l’alça i incrementen considerablement les despeses d’un petit comerç.

Les 10 propostes a què es refereix el títol de la jornada estan relacionades amb la factura elèctrica, les empreses elèctriques i les tarifes, l’enllumenat, els sistemes de regulació, els aparells de consum elèctrics, la calefacció i la climatització, les alternatives a la climatització elèctrica, les energies renovables i les reclamacions a les companyies subministradores.

L’acte està promogut i organitzat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i FECOM i compta amb el suport del projecte Catalunya Emprèn, el Fons Social Europeu, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Servei d’Ocupació de Catalunya. Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer al CETAP (973 355798 – cetap@alturgell.cat)

Mostrar formulari de contacte