Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada informativa a l'EOI de la Seu sobre cursos i estades d'idiomes a l'estranger

Jornada informativa a l'EOI de la Seu sobre cursos i estades d'idiomes a l'estranger

British Summer, Learn English on Holiday i l'Oficina Jove s'instal·len al centre urgellenc per explicar les possibilitats d'aprendre una llengua sobre el terreny. L'activitat es farà aquest dijous, entre les 4 de la tarda i 2/4 de 9 del vespre
Jornada informativa sobre cursos i estades d'idiomes a l'estranger
23/01/2018 13:50

L'Escola Oficial d'Idiomes de la Seu d’Urgell organitza la III Jornada Informativa de Cursos i Estades a l'Estranger. Tindrà lloc aquest dijous dia 25, de les 4 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, a les instal·lacions de l'EOI al Centre Cultural Les Monges, amb entrada pel carrer de Capdevila.

Atès que l'EOI rep sovint sol·licituds de joves, adults, famílies o empreses que demanen informació i consell sobre com organitzar-se per anar a un país estranger i alhora aprendre un idioma, s'ofereix aquesta jornada per poder contactar personalment amb tres institucions que ofereixen aquesta activitat des de Catalunya: British Summer, Learn English on Holiday, i l'Oficina Jove de l'Alt Urgell. Cadascuna disposarà d'un espai propi per oferir directament els seus serveis i informació detallada.

Paral·lelament, l'EOI de la Seu està preparant un curs instrumental d'Introducció a la Llengua i la Cultura Italianes, a càrrec de la professora Noemí Tortosa Corbí. La proposta formativa, de 30 hores, es farà entre el 29 de gener i el 19 de març, i l'horari serà els dilluns i dimecres de les 7 a les 9 del vespre.

El curs permet adquirir els coneixements essencials d'italià a nivell A1 (principiant) i no cal tenir coneixements previs de la llengua. Cal posar-se en contacte amb l’escola per telèfon, correu electrònic o presencialment per facilitar nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica. L'activitat es farà en cas que hi hagi el nombre mínim d'inscrits, els quals s'accepten per ordre d'arribada de les matrícules, que es poden tramitar aquesta setmana, des de dilluns i fins aquest dijous dia 25.

Mostrar formulari de contacte