Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Jornada profitosa pel futbol alturgellenc

Jornada profitosa pel futbol alturgellenc

Victòries de l'Organyà amb l'Andorra (2-0), de La Seu amb el Cervià (1-0) i del Castellciutat a Vallfogona (1-4), i empats de l'Oliana amb el Gerb (3-3) i del Nargó amb el Miralcamp (2-2) El FS Seu Sport perd amb el Massalcoreig (7-8) i l'Handbol Sant Ot juvenil supera el Creu Alta (31-28)
Aixovall
01/02/2010 09:23

Els equips de futbol de l'Alt Urgell han viscut en conjunt la millor jornada de la temporada, amb tres triomfs i dos empats. A Primera, l'Organyà segueix líder després d'emportar-se el duel amb l'Andorra, per 2-0. Els gols els van marcar Valls i Robert a la segona part, en un matx en què els dos equips van oferir un joc vistós. L'equip ganxo suma 41 punts, cinc més que el Linyola, mentre que l'Andorra és sisè, amb 27.

Al mateix grup, La Seu ha aconseguit un triomf vital per seguir pensant en la permanència. Els urgellencs han guanyat el Cervià per 1-0, amb un gol d'Àlex al minut 10, i ara sumen 14 punts. Tot i això, segueixen a la cua, amb quatre punts menys que el Ponts.

A Segona, el Castellciutat continua en ratxa i ha guanyat a Vallfogona per 1-4, amb dos gols de Díez-Canedo i dos més de Raya. El conjunt groc-i-blau és cinquè, amb 34 punts. Mentrestant, l'Oliana es manté en zona de permanència, tot i haver deixat escapar dos punts contra el Gerb, amb qui ha empatat (3-3). I a Tercera, el Nargó també ha empatat (2-2) amb el Miralcamp i ara és onzè, amb 16 punts.

I en futbol sala, el Seu Sport ha patit la segona derrota de la temporada, contra el Massalcoreig, per 7-8. Tot i aquest entrebanc, els urgellencs es mantenen líders de Preferent amb 36 punts, sis més que el Castellar de la Ribera.

I en handbol, els juvenils de l'Opel Rubio Sant Ot han guanyat el Creu Alta de Sabadell per 31-28, en un partit molt disputat. El Sant Ot cadet ha perdut a Encamp, contra el Concòrdia, per 26-19, tot i haver tingut opcions de guanyar fins als últims minuts.