Sou a: Inici / Notícies / Jornada sense punts per al futbol local

Jornada sense punts per al futbol local

Derrotes de l'Organyà a Solsona (2-0), de la Seu a Bellcaire (5-2), de l'Oliana amb el Pobla (1-3) i del Nargó amb el Golmés (2-4). En futbol sala, també han perdut el Castellciutat amb el Catllar (0-8) i la PB Urgellenca amb el Cervera (1-9)

15/01/2018 11:55

Cap equip de futbol de l'Alt Urgell no ha aconseguit puntuar aquest diumenge, en una jornada negra per als clubs locals. A Segona Catalana, l'Organyà va perdre a Solsona (2-0) i, amb la primera volta ja completada però amb un partit pendent, els ganxos segueixen a la part baixa de la taula, en 16a posició amb un total de 14 punts. Els gols dels solsonins van arribar a l'inici i al final del partit.

A Tercera, La Seu FC es va veure superat pel Bellcairenc (5-2). Tot i el gol inicial d'Andreu Grau al minut 17, els noguerencs van remuntar i al descans ja guanyaven per 3-1, un avantatge que van ampliar a la segona part. El conjunt urgellenc només va poder escurçar la distància a l'últim minut mitjançant Jan Roelas. La Seu manté de moment la 5a posició, amb 31 punts, quan ja s'ha arribat a l'equador de la lliga. De la seva part, l'Oliana és 14è, amb 13 punts, després d'haver perdut a casa contra el Pobla (1-3). El gol local el va fer Denis Puig.

A Quarta Catalana, el Coll de Nargó no va poder sorprendre el líder de grup, el Golmés, que es va imposar per 2-4 en el primer partit de la segona volta. Els nargonins es van avançar dues vegades en pocs minuts a l'inici del partit, mitjançant Jaume Pujol i Mario Belchi, però a la recta final els del Pla d'Urgell van capgirar el matx amb tres gols més. El conjunt alturgellenc és ara novè amb 22 punts.

En futbol sala, dissabte el Castellciutat va perdre clarament a casa contra el Catllar (0-8), en un matx en què els visitants ja havien sentenciat a la mitja part amb cinc gols. L'equip groc segueix cuer de la Divisió d'Honor Catalana, amb 6 punts. De la seva part, la Penya Barcelonista Urgellenca ha estrenat la segona fase de Tercera Territorial i ho ha fet també amb derrota, contra el líder de la categoria, l'EFS Cervera (1-9).