Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada tècnica a la Seu sobre el disseny de les instal·lacions de biomassa

Jornada tècnica a la Seu sobre el disseny de les instal·lacions de biomassa

La iniciativa ha format part del projecte 'Pirinnowa’tt: Pirineu Sostenible'. Una quinzena de persones han participat en la formació
Jornada tècnica al CETAP sobre instal·lacions de biomassa (Foto: CCAU)
17/05/2018 17:30

El CETAP-Telecentre de l'Alt Urgell ha acollit aquet dijous la jornada tècnica "Biomassa: més oportunitats laborals en green jobs", una nova iniciativa del projecte 'Pirinnowa’tt: Pirineu Sostenible', en la qual hi han participat 14 persones, entre particulars, tècnics municipals i comarcals, instal·ladors, encarregats del manteniment de calderes i productors de biomassa.

La jornada a la Seu ha estat conduïda per l’enginyer Joan Oliver, soci de l’empresa Suno Enginyeria de Serveis Energètics, que està especialitzada en el sector. Al llarg de la sessió s’han tractat aspectes imprescindibles en el disseny d’instal·lacions de biomassa, com ara l’elecció del combustible, el disseny de les sitges, la tria de calderes, el sistema hidràulic i els aspectes normatius.

La jornada ha estat molt ben valorada per part dels assistents. "L’excel·lent predisposició i els coneixements dels participants en funció de la seva experiència professional han permès una dinàmica participativa profitosa per a tothom", segons ha informat el Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

El projecte 'Pirinnowa’tt: Pirineu Sostenible' està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, dins dels projectes innovadors i experimentals, i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Agència de Desenvolupament del Solsonès.

Mostrar formulari de contacte