Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornades de portes obertes als centres educatius de la Seu d’Urgell i Castellciutat

Jornades de portes obertes als centres educatius de la Seu d’Urgell i Castellciutat

La preinscripció escolar per al segon cicle d'educació infantil, primària, els centres integrats i l'ESO, està prevista del 23 de març a l’1 d’abril
Jornades de portes obertes als centres educatius de la Seu i Castellciutat
05/03/2020 14:20

Tots els centres educatius de la Seu d'Urgell han programat ja la seva respectiva jornada de portes obertes abans que s'iniciï el període de preinscripció del segon cicle d'educació infantil, primària i ESO per al nou curs escolar 2020-2021. L'objectiu de les jornades de portes obertes, així com les trobades i visites als centres, serà donar a conèixer a les famílies urgellenques el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun.  

L'Escola Mn. Albert Vives farà la seva jornada de portes obertes el dissabte 21 de març, d'11 del matí a una del migdia. A les 11 h tindrà lloc una xerrada informativa. També es podrà visitar el centre en horari escolar trucant prèviament i concertant visita (973 35 10 14).

Pel que fa a l'Escola Pau Claris celebrarà la seva jornada de portes obertes el dissabte 14 de març, de 10 del matí a una del migdia. També es podrà visitar el centre en horari escolar trucant i reservant hora ( 973 35 23 27).

Per la seva banda, La Salle celebrarà una jornada d’escola oberta el divendres 27 de març, per a totes les edats, de 10 del matí a una del migdia i de 3 a 6 de la tarda. El centre farà dissabte 21 de març la jornada de portes obertes amb xerrades per a educació infantil (9.30 h), ESO (10 h) i primària (11 h). Pel que fa als cicles formatius (grau mitjà i superior), les portes obertes seran el dissabte 25 d’abril, també de 10 del matí a una del migdia.

L'Escola Castell-Ciutat ha programat la seva jornada de portes obertes el dimecres 18 de març, de tres a set de la tarda. També es podran concertar visites al centre en horari escolar, trucant-hi prèviament (973 36 00 60).

Per la seva part, el centre educatiu La Valira ofereix la possibilitat de visitar l’escola de primària (cursos de 4t, 5è i 6è) trucant prèviament per a concertar visita ( 973 35 08 82), mentre que per visitar l'institut s'ha organitzat una jornada de portes obertes el dijous 12 de març, amb una visita guiada amb famílies, a les 7 de la tarda, i una sessió informativa a les 8 del vespre.

L'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell celebrarà la seva jornada de portes obertes dimarts 10 de març i anirà adreçada als alumnes d'ESO. Es faran tres torns (19 h, 19.15 h i 19.30 h). A dos quarts de nou del vespre del mateix dia tindrà lloc una reunió informativa per a les famílies. Dilluns 27 d’abril, es durà a terme la visita per a batxillerat i cicles formatius, a tres quarts de 8 del vespre, i a les 8 es farà una reunió informativa.

Oficina Municipal d'Escolarització

D’altra banda, tothom que ho vulgui, pot adreçar-se a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), situada a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, per informar-se tant dels diferents centres educatius de la ciutat, així com de tot el procés de preinscripció.   

Val a dir que la preinscripció escolar pel segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria es preveu que sigui del 23 de març a l’1 d’abril (dates pendents de ser publicades oficialment).

Mostrar formulari de contacte