Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / José Galindo, nou regidor del PP a l'Ajuntament de la Seu

José Galindo, nou regidor del PP a l'Ajuntament de la Seu

Substitueix Patrícia Lanau, que va renunciar al seu càrrec per motius personals El popular marca com a prioritats de l’Ajuntament el nou Institut, la residència geriàtrica i arranjaments a la pista de conducció

José Galindo del Partit Popular a la Seu
José Galindo del Partit Popular a la Seu
01/12/2009 12:29

El nou regidor del Partit Popular a la Seu d’Urgell, José Galindo, ha pres possessió del seu càrrec en el plenari d’aquest dilluns, 30 de novembre. Galindo, número 2 a les llistes electorals del 2007, substitueix Patrícia Lanau, que va renunciar a la seva acta de regidora per motius personals.

Durant la presa de possessió, José Galindo, que també és secretari comarcal del PP, va expressar la voluntat de treballar per la Seu i per als votants del seu grup polític. En el seu primer discurs a l’Ajuntament de la Seu, el nou regidor va recordar la tasca que s’ha de fer per dur a terme projectes com el nou Institut, la residència geriàtrica o l’arranjament de la pista de conducció per als exàmens de motocicleta. Galindo també va agraïr en les seves paraules la feina feta per la seva antecessora.

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, va donar la benvinguda al nou regidor popular i va oferir la col.laboració de tots els regidors per ajudar-lo a integrar-se en l’engranatge polític de l’Ajuntament.

Mostrar formulari de contacte