Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Josep Maria Troguet, nou president de Turisme Rural de l'Alt Urgell i Cerdanya

Josep Maria Troguet, nou president de Turisme Rural de l'Alt Urgell i Cerdanya

El propietari de Cal Serni de Calvinyà es marca com a repte adaptar-se a una demanda cada cop més selectiva Josep Badia es manté a la junta com a vocal, mentre que el vicepresident serà el cerdà Pau Roig Campi  
Una casa de turisme rural (TRAU)
05/01/2010 10:00

El propietari de la casa rural Cal Serni de Calvinyà, Josep Maria Troguet, ha estat escollit nou president de l'Associació de Turisme Rural de l'Alt Urgell i Cerdanya (TRAU).

Troguet qualifica de "repte personal" dirigir l'associació i concep l'ens com "un instrument per vetllar per la implantació del turisme en espais rurals com a factor de desenvolupament social, econòmic i cultural". Alhora, defensa el futur del sector: "La demanda cada cop és més selectiva i cerca més singularitats, afavorint formes alternatives de turisme de muntanya que fan més sostenible l'activitat econòmica de les nostres poblacions".

El nou president del TRAU ha expressat la voluntat de continuar la feina feta pel fins ara president, Josep Badia, i la seva junta directiva, i demana la col.laboració de tots els associats "per treballar a favor del territori". Josep Maria Troguet compta, assegura, "amb la participació d'un valuós equip de persones" per assolir els objectius marcats.

El vicepresident de TRAU serà el cerdà Pau Roig Campi, de l'Hotel Campi, de Músser. D'altra banda, exercirà com a secretària Antònia Parejo, de Cal Miquel d'Anserall. Les tasques de tresorer aniran a càrrec d'Eusebi Llahí, de l'Era de Cal Tomàs, d'Arfa. Com a vocal continuarà el fins ara president, Josep Badia, de Cal Farragetes de Tuixent; acompanyat de Jordi Planes (Embotits Estamariu), Salvador Maura (Formatgeria Mas d'Eroles d'Adrall), Rosa Fàbrega, (Cal Sodhi, d'Argestugues), Ignasi Navarro (Mas d'en Roqueta d'Aravell), Consuelo Díaz (Cases Artigues d'Ós de Civís) i Josep Maria Rico (El Paller de l'Antonet de Guils del Cantó).

La coordinadora de l'entitat passa a ser Montserrat Ramoneda i els tècnics seran Joan Obiols, de l'Escola de Capacitació Agrària de Bellestar, i Montserrat Ripoll i Sílvia Parramon, del Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

Mostrar formulari de contacte