Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Josepa Travé plasma la seva visió dels pobles abandonats de l'Alt Urgell

Josepa Travé plasma la seva visió dels pobles abandonats de l'Alt Urgell

L'artista presenta fins al dia 30 l'exposició 'Fragments', a la Sala de Sant Domènec
Una de les obres de Jose Travé
03/08/2007 13:09

L'exposició 'Fragments' de Josepa Travé es pot veure fins al dia 30 d'aquest mes a la sala de cultura de Sant Domènec de la Seu d'Urgell. La mostra compta amb una seixantena d'obres pictòriques de les quals 49 corrresponen a quadres petits que composen un gran mosaic, i que veuran la llum després de de 4 anys de treball de l'artista.

L'artista urgellenca presenta el seu treball 'Fragments' en la seva totalitat després de 4 anys treballant-hi i d'haver-ne exposat una primera part l'any passat al centre cultural 'La Mercè' de la ciutat de Girona, en el marc del projecte d'Espais d'Art Emergent de la Xarxa Transversal. Travé incorpora noves creacions pictòriques inspirades en les sensacions que van produir en l'artista els pobles oblidats de l'Alt Urgell i afirma que va començar a treballar 'per poder fixar aquesta herència que ens han deixat els nostres avantpassats i que ni ells ni tampoc nosaltres vam saber gestionar'.

L'exposició, d'entrada gratuïta, restarà oberta fins el 30 d'agost a la Sala de Sant Domènec de la Seu d'Urgell de dimarts a diumenge de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre

Mostrar formulari de contacte