Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Joves acordionistes es troben dissabte a Sort

Joves acordionistes es troben dissabte a Sort

Es tracta d’una trobada organitzada per l’Associació Catalana d’Acordionistes (ACDA) amb l’objectiu de gaudir i compartir una diada musical entre estudiants de diferents indrets de Catalunya

Acordionada a Terrassa (Foto: Sònia Casas)
Acordionada a Terrassa (Foto: Sònia Casas)
28/04/2016 17:20

Alumnes i professors d’acordió de diversos indrets de Catalunya es trobaran aquest pròxim dissabte, 30 d’abril, a Sort. Els músics gaudiran de la música a través de diverses activitats que s'organitzaran al llarg del dia, en el marc de la 14a edició d’aquesta trobada d’estudiants d’acordió, provinents d'escoles i conservatoris de música de tot el país. L'activitat l'organitza l'Associació Catalana d'Acordionistes.

Els joves acordionistes assajaran a partir de les 10 del matí. A partir de dos quarts de 12 del migdia, s'aplegaran en grups d’edat per preparar les obres que interpretaran en un concert previst a les 6 de la tarda, que tindrà lloc al Teatre Municipal de Sort. Entre les 13.15 i les 14.15 hores, també oferiran petits concerts en carrers i places de la capital del Pallars Sobirà.

En el concert de la tarda es podran escoltar peces d’estils molt diferents, que van des de la banda sonora d’Els pirates del Carib fins a peces de música pop actual, com En peu de guerra, del grup català Els Catarres.

Mostrar formulari de contacte