Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Joves i gent gran de la Seu d'Urgell elaboren un vídeo sobre l’ús abusiu de les xarxes socials i de les pantalles

Joves i gent gran de la Seu d'Urgell elaboren un vídeo sobre l’ús abusiu de les xarxes socials i de les pantalles

Els actors de la càpsula audiovisual han estat Josep Fernández i Jordi Viñals. El guió, l’escenografia i el muntatge tècnic, ha anat a càrrec dels alumnes i professorat del PTT
Fragment de la càpsula audiovisual
04/03/2020 10:45

Joves i gent gran de la Seu d'Urgell han elaborat una càpsula audiovisual que tracta sobre l’ús abusiu de les xarxes socials i de les pantalles. El vídeo ja es pot veure al YouTube de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell. Els actors són Josep Fernández i Jordi Viñals, mentre que el guió, l’escenografia i el muntatge tècnic ha anat a càrrec dels alumnes i professorat del PTT.

L'objectiu de la iniciativa, promoguda per les àrees municipals de Joventut, Gent Gran i Educació, ha estat "abordar l'excés de temps a les xarxes socials i educar el públic en general i, especialment, els joves, perquè facin un ús responsable de les comunitats virtuals d’Internet".

El vídeo ja es va estrenar en el marc de la proposta 'Temps de jugar', que va tenir lloc el passat 28 de desembre dins dels actes lúdics de la programació nadalenca d'El Món Màgic de les Muntanyes.

Segona càpsula audiovisual sobre assetjament

La iniciativa és fruit d’un treball intergeneracional que s'ha dut a terme durant el primer trimestre del curs acadèmic amb gent gran i joves que segueixen el programa de Pla de Transició al Treball (PTT). L'activitat l'ha dinamitzada el psicòleg Miquel Alet.

Durant aquest segon trimestre s’està treballant en l’edició d’una segona càpsula audiovisual que tractarà sobre l’assetjament a través de les xarxes socials.

Mostrar formulari de contacte