Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Juan Cal presenta a la Seu 'Operación Bucéfalo'

Juan Cal presenta a la Seu 'Operación Bucéfalo'

La segona novel·la escrita pel director del diari 'Segre' s'inspira en els efectes del narcotràfic a Galícia als anys 80 i 90. L'acte és aquest dimecres a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca Sant Agustí

'Operación Bucéfalo' (Ed. Milenio)
'Operación Bucéfalo' (Ed. Milenio)
28/05/2019 17:55

La Biblioteca Sant Agustí acollirà aquest dimecres, a 2/4 de 8 del vespre, la presentació del llibre Operación Bucéfalo, del periodista lleidatà Juan Cal. L'autor n'explicarà el contingut acompanyat de l'escriptor Albert Villaró.

Operación Bucéfalo, editat per Milenio, és la segona novel·la que escriu el director del diari Segre. En aquesta ocasió, Juan Cal s'inspira en vivències pròpies i en com es vivia l'existència del tràfic de drogues a Galícia a la dècada de 1980 i a començament dels 90. L'autor detalla que, tot i el negoci lucratiu que comportava per a molta gent aquesta activitat al marge de la llei, "moltes vides quedaven destrossades per la presència del narcotràfic als carrers".

Pel que fa al títol, Bucèfal era el nom del cavall d'Alexandre Magne, però també va ser batejat així un vaixell llançadora que feien servir els contrabandistes de la Ría d'Arousa per entrar la cocaïna a Galícia.

Mostrar formulari de contacte