Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Junts demana el suport per "afrontar amb garanties els projectes vitals per al futur de la Seu"

Junts demana el suport per "afrontar amb garanties els projectes vitals per al futur de la Seu"

Jordi Fàbrega vol liderar les prioritats del nou mandat com l'Hospital Comarcal, la residència, l’habitatge, el Centre Històric, la consolidació dels estudis universitaris i "les oportunitats de creixement i de creació d’ocupació". Tots els membres de la llista han pres part a l'acte de cloenda de campanya

Intervenció de Jordi Fàbrega, acompanyat de tots els membres de la llista, a l'acte de cloenda de campanya de Junts per la Seu
Intervenció de Jordi Fàbrega, acompanyat de tots els membres de la llista, a l'acte de cloenda de campanya de Junts per la Seu
26/05/2023 10:35

El candidat a l’alcaldia per Junts per la Seu, Jordi Fàbrega, ha fet una crida als urgellencs i urgellenques a donar-li aquest diumenge el suport majoritari per “poder afrontar amb garanties els projectes vitals per al futur” que té la ciutat, perquè, afirma, “ens hi juguem el futur de la Seu”. La formació ha celebrat aquest dijous al vespre, a la Sala de Sant Domènec, l’acte de cloenda de campanya, amb la presència a l’escenari de tots els membres de la llista, que han explicat les diferents facetes i àrees en què volen contribuir a millorar el municipi si són elegits regidors.

Fàbrega ha destacat que aquesta legislatura s’ha posat els fonaments d’infraestructures clau com el nou Hospital Comarcal, l’equipament de serveis per a gent gran a l’Horta del Valira i “totes les oportunitats de creixement econòmic i d’habitatge, entre les quals la dinamització del centre històric, que han de permetre que el jovent desenvolupi el seu projecte vital a la Seu i Castellciutat”. En aquest objectiu, també hi situa “la consolidació dels estudis universitaris”.

El cap de llista ha posat de relleu “la importància del moment en què es troba la ciutat pel desenvolupament d’equipaments cabdals, que han de contribuir a la millora del dia a dia”. Jordi Fàbrega assevera que “ens hi va el futur i les oportunitats per tothom, sobretot pel nostre jovent, i els serveis per tothom, sobretot per la nostra gent gran”. I hi afegeix que això és important “no només pels quatre anys vinent, sinó més enllà”, perquè “depenent de qui lideri l’Ajuntament aquests quatre anys, la Seu tindrà un hospital o un altre i uns equipaments o uns altres”.

Des de Junts destaquen que han apostat per “un acte innovador i emotiu”, en què Fàbrega ha començat descrivint el seu “somni” de “la Seu que et mereixes”. Tot seguit, va presentar “l’equip de “persones decidides, apassionades, treballadores, professionals, amb vocació de servei i amb ganes de dedicar els millors anys de la seva vida a la Seu i Castellciutat”. La formació ha demanat el vot per “culminar tots aquests projectes cabdals per a la ciutat i que definiran la Seu de les properes dècades”. Fàbrega, finalment, recorda que “vam sortir de la pandèmia perquè no ens vam fallar” i es mostra “convençut que ara tampoc no ens fallarem”.

Mostrar formulari de contacte