Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Junts per la Seu presenta el seu equip per a les eleccions municipals

Junts per la Seu presenta el seu equip per a les eleccions municipals

La formació destaca l'aposta per agafar el relleu de l'actual equip de govern, els membres del qual seran a la llista com a candidats o bé com a suplents. Albert Batalla tanca la candidatura, amb el número 17

Foto de grup de la candidatura de Junts per la Seu
Foto de grup de la candidatura de Junts per la Seu
25/04/2019 18:50

Junts per la Seu ja ha presentat públicament la totalitat de la candidatura que concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig vinent. La formació sobiranista s'ha fet la fotografia de grup al remodelat Parc del Cadí.

Des de JxSeu han destacat que el nou projecte recull el testimoni de l’actual equip de govern mitjançant la incorporació d’un gran nombre de nous candidats. Com a mostra d’aquesta combinació, la llista la tancarà, com a número 17, l’alcalde de la Seu, Albert Batalla que ha expressat que amb aquesta implicació els fins ara regidors del PDeCAT volen “manifestar el suport al projecte de Jordi Fàbrega i el seu equip” perquè  considera que “representa alhora renovació i continuïtat; la renovació d’energia, d’idees i projectes; i la continuïtat en la manera positiva d’entendre la política i la ciutat”.

A banda d’Albert Batalla com a candidat, la llista també inclou entre els suplents la totalitat dels actuals membres de l’equip de govern: Jesús Fierro (primer tinent d’alcalde), Anna Vives (tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones), Montse Bonet (regidora de Salut i Gent Gran), Isidor Alberich (regidor d’Esports) i Sílvia Iscla (regidora de Joventut, Infància, Ensenyament i Festes). De la seva part, Mireia Font sí que es presenta amb opcions de seguir al consistori, atès que anirà com a número 2.

Jordi Fàbrega ha expressat la seva “satisfacció” per la composició de l’equip de Junts per la Seu, que defineix com “una llista transversal de gent preparada, que estima la Seu d’Urgell i que treballarà per millorar la ciutat i convertir-la en un gran referent de prosperitat i qualitat de vida al servei de les persones”.

A banda de Fàbrega, Font i Batalla, també formen part de la llista l’enguinyer Joan Gurrera (3), l’administrativa Carme Espuga (4), l’estudiant d’enginyeria informàtica Xavier Estival (5), el tècnic de manteniment sanitari Joan Llobera (6), la infermera del SEM Olga Traveset (7), la mestra d’ensenyament primari Marta Roca (8), l’enginyer de camins, canals i ports Jordi Vilarrubla (9), l’empresària i botigurera Rosa Ginesta (10); Arnau Navivés, investigador mèdic de l’Hospital Clínic (11), la cuinera jubilada Juani Menduiña (12), l’expert en pirotècnia Àlex Mejías (13), l’administrativa i comercial Enriqueta Vidal (14); el director de l’IDAPA, Pere Porta (15) i la infermera Carmen Sala (16).

D’altra banda, com a suplents també hi ha Roger Gravet, estudiant d’International Bussiness Economics a la UPF; Lourdes Santos, auxiliar administrativa de l’Institut Joan Brudieu; Jordi Pallarès, exregidor de Promoció Econòmica i treballador de Cadí; Fèlix Gómez, cap de manteniment del Parador de Turisme de la Seu, i Antonieta Solé, mestressa de casa.

Mostrar formulari de contacte