Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’Agència Catalana de l’Habitatge cedeix dos nous pisos a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell

L’Agència Catalana de l’Habitatge cedeix dos nous pisos a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell

Amb aquests, ja són nou els habitatges facilitats a la ciutat per part d'aquest organisme de la Generalitat. El consistori urgellenc també preveu augmentar l'oferta social amb l'edifici de Cal Pensament i el conveni amb Hàbitat3, entre d'altres accions
Cessió de dos pisos a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per part de l'Agència Catalana de l'Habitatge
02/08/2021 15:05

Aquest dilluns s’ha fet, a la sala d’actes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el lliurament de claus de dos nous pisos cedits per l’Agència Catalana de l’Habitatge al consistori. Montserrat Segura, gestora de Proximitat de l'ACH a Lleida, ha signat el conveni que ho fa possible al costat de l'alcalde de la capital urgellenca, Jordi Fàbrega.

Amb la cessió d’aquests dos pisos, la Seu ja disposa de nou habitatges cedits per part de l’Agència Catalana de l’Habitatge. Fàbrega, a més a més, ha recordat que esperen "que durant aquest any, Hàbitat3 ens cedeixi entre cinc i sis habitatges més", i paral·lelament s'està redactant el projecte relatiu a la construcció dels pisos de l’edifici de Cal Pensament, gràcies al qual, detalla, l'Ajuntament podrà "disposar d’entre deu i dotze pisos més per destinar a lloguer social i assequible”.

Tot i aquests avenços, l'alcalde urgellenc remarca el fet que la demanda segueix sent "important". Per això, des de la Regidoria d’Habitatge, amb el regidor Joan Gurrera al capdavant, "es continua treballant per poder disposar de més habitatges en el futur". A l'acte de signatura també hi ha pres part la tinent d'alcalde de Serveis Socials, Marian Lamolla.