Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament de la Seu d’Urgell aprova el codi de conducta dels alts càrrecs municipals

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell aprova el codi de conducta dels alts càrrecs municipals

La mesura s'ha portat al plenari, on s'ha ratificat per unanimitat, per adaptar-se a una llei que el Parlament va aprovar ara fa deu anys

Ajuntament de la Seu d'Urgell
Ajuntament de la Seu d'Urgell
14/06/2024 17:39

El ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat aquest dimecres, per unanimitat, l’acord de la Junta de Govern Local del 27 de maig passat sobre l’aprovació del codi de conducta dels alts càrrecs del Consistori. 

En l'exposició de motius, el regidor de Transparència, Jordi Mas, va explicar que deu anys després que el Parlament promulgués la Llei 19/2014, del 29 de desembre, referent accés a la informació pública i bon govern i de transparència, l’Ajuntament encara no disposava d'aquest instrument. Per això, l’equip de govern va portar aquesta qüestió a la Junta de Govern Local ara fa dos mesos, perquè s'hi donés el vistiplau, i ara ha estat ratificat per la totalitat de la corporació (Compromís, Junts, ERC i CUP). 

Ara que ja està aprovat l’acord, es publicarà aquest codi de conducta al portal de la transparència de l’Ajuntament i es comunicarà l’aprovació a la Xarxa de Governs Transparents de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte