Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament de la Seu d’Urgell atorga 22 ajuts per rehabilitar i repintar immobles del centre històric

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell atorga 22 ajuts per rehabilitar i repintar immobles del centre històric

La partida econòmica que es destinarà a la millora de porxos i façanes és de més de 49.500 euros
Immoble del carrer Major de la Seu d'Urgell (Foto: Ajuntament de la Seu)
30/04/2018 13:45

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha atorgat un total de 49.605,68 euros en ajuts per a la rehabilitació i el repintat de porxos i façanes d’edificis del carrer Major i del carrer dels Canonges de la ciutat. Concretament, el consistori urgellenc ha atorgat per aquest concepte un total de 22 subvencions.

La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Font, ha expressat la seva satisfacció per la resposta dels propietaris dels immobles. "Totes aquestes inversions amb subvenció contribuiran decisivament a donar una imatge més atractiva del nostre centre històric, puntal comercial i turístic del municipi", ha destacat.

Cobertura dels ajuts

Tal com preveuen les bases de la convocatòria de subvencions, els ajuts atorgats cobreixen un màxim del 60% del pressupost de la rehabilitació i pintura de la façana. La quantitat econòmica pot arribar fins al 85% del total del cost de l’actuació si es realitza amb industrials de la Seu d’Urgell. L’import màxim de la subvenció és de 2.000 euros si l’edifici té una única façana, i de 3.000 euros si en té més d’una.

Val a dir que la convocatòria d’aquests ajuts comptava amb una partida pressupostària de 50.000 euros, la qual ja ha quedat quasi exhaurida. 

Segona edició dels ajuts

Recordem que aquesta és ja la segona edició d’aquests ajuts. En la primera, es van atorgar un total de 35.158,56 euros amb un total de 17 subvencions aprovades.

Mostrar formulari de contacte