Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament de la Seu d’Urgell atorga més de 14 mil euros en subvencions per a la promoció del municipi

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell atorga més de 14 mil euros en subvencions per a la promoció del municipi

La regidoria de Promoció Econòmica ha lliurat 10 subvencions en concepte d’implantació de nous establiment, per a joves emprenedors i per a reforma i innovació

La Seu emprèn
La Seu emprèn
07/05/2019 19:27

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat l'atorgament dels ajuts per a la promoció del municipi referents a l'obertura de nous negocis durant l’any 2018. En total, s’atorgaran 10 subvencions de les 18 sol·licituds presentades.

En xifres, els ajuts ascendeixen a un total de 14.516,19 euros, que corresponen a diverses línies subvencionables, com la implantació de nous establiments, el suport a joves emprenedors o la reforma i innovació. Val a dir que les 8 subvencions restants s’han denegat en no complir-se els requisits especificats a les bases.

La tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament urgellenc, Mireia Font, ha afirmat que “un any més, l’objectiu ha estat fomentar l’ocupació i l’emprenedoria, principalment en el sector comercial i de serveis, prioritzant emprenedors joves i majors de 55 anys”. Font ha afegit que una altra prioritat ha estat el suport als establiments que s’obren al carrer dels Canonges. Des del 2012 s’han aprovat a la Seu d'Urgell 140 ajuts de promoció del municipi, que ascendeixen a prop de 180 mil euros.

Línies subvencionades

Els beneficiaris de les subvencions han estat persones físiques o jurídiques amb ànim de lucre que són titulars d’un establiment a la Seu d’Urgell, amb un espai d’atenció al públic inferior a 100 m2, tal com marquen les bases dels ajuts per a la promoció del municipi.

Les línies subvencionades han inclòs la creació o traspàs d’establiments, la reforma de locals comercials, la creació d’ocupació o de producte innovador, el suport a joves emprenedors menors de 35 i adults majors de 55, i l'ajut als establiments situats al centre històric de la ciutat.  

 

 

Mostrar formulari de contacte