Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre el termini per accedir a les subvencions per a autònoms

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre el termini per accedir a les subvencions per a autònoms

Es podran sol·licitar fins al pròxim 31 d’octubre, tot i que el termini es tancarà abans si s’exhaureix la partida pressupostària, que està fixada en 10.400 euros

La Seu emprèn
La Seu emprèn
30/09/2021 19:20

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre aquest divendres, 1 d’octubre, la convocatòria per accedir a les subvencions adreçades a autònoms. Les sol·licituds es podran presentar fins al 31 d’octubre, tot i que el període es tancarà abans si s'exhaureix la partida pressupostària, que està fixada en 10.400 euros.

Les persones que vulguin optar a les subvencions podran formalitzar la seva sol·licitud de manera telemàtica a través del web municipal www.laseu.cat. Als ajuts hi poden accedir ciutadans que es trobin en situació d’atur donats d’alta d’autònoms entre l’1 de novembre de 2020 i el 31 d’octubre de 2021, i les persones assalariades amb un temps laboral igual o inferior al 50% de la jornada completa (no superior a 20 hores setmanals), que estiguin donades d’alta d’autònoms també entre l'1 de novembre de l'any passat i el 31 d'octubre d'aquest any. La quantitat econòmica que podran rebre els sol·licitants és de 800 euros en el primer cas i 400 euros en el segon.

Les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts als autònoms es poden consultar a la pàgina web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, on s’especifiquen amb més detall els requisits, les categories i les despeses subvencionables, el procediment de petició i el d’atorgament, així com la resta de criteris procedimentals.

Per a qualsevol dubte o aclariment cal posar-se en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, a través del correu electrònic o el telèfon 973 35 00 10.

Mostrar formulari de contacte