Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre la convocatòria per sol·licitar les subvencions adreçades als clubs esportius

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre la convocatòria per sol·licitar les subvencions adreçades als clubs esportius

Els tràmits per accedir als ajuts es poden fer a partir d'aquest dimarts, 13 de novembre, i fins al dia 30. La partida pressupostària és de 10.000 euros

Obertes les subvencions a clubs esportius (Foto: Ajuntament de la Seu)
Obertes les subvencions a clubs esportius (Foto: Ajuntament de la Seu)
12/11/2018 14:33

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat aquest dilluns la convocatòria per a l’atorgament de subvencions a entitats i clubs esportius que estiguin actius, legalment constituïts i amb domicili al municipi de la Seu d’Urgell. Els tràmits per accedir als ajuts es podran fer des d'aquest dimarts, 13 de novembre, i fins al 30 de novembre, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Els formularis es poden descarregar al web del Servei d’Esports.

La concessió de les subvencions es farà abans que finalitzi aquest any 2018. El procés per a la justificació dels ajuts s'allargarà fins al 31 d’octubre de 2019.

Bases reguladores

La partida pressupostària, que ascendeix a 10.000 euros, es repartirà entre les 29 entitats esportives de la Seu d’Urgell que ho sol·licitin i que compleixin amb els requisits establerts en les bases reguladores. El document estableix que cada entitat esportiva tindrà una dotació fixa de 350 euros, sempre i quan la suma de totes les quantitats fixes no superi els 5.000 euros (el 50% de la partida). La resta de diners es repartiran segons la puntuació obtinguda per cada entitat en la valoració dels criteris establerts en la convocatòria.

Aquests criteris fan referència, entre d'altres, al volum de despeses i ingressos de les entitats; al número de practicants totals i, entre ells, al percentatge de menors de 16 anys i als de gènere femení; al número d'entrenadors titulats; a les iniciatives en l'àmbit social, o bé a la utilització d'instal·lacions esportives municipals.

Recuperació dels ajuts

El consistori urgellenc ha recuperat enguany aquestes subvencions, que no s’havien atorgat des del 2011. El passat mes de maig el ple del Consistori va aprovar fixar una partida de 10.000 euros per aquest concepte. En aquest sentit, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Isidor Alberich, ha remarcat que la recuperació dels ajuts "serà progressiva de cara als pròxims exercicis”.

Mostrar formulari de contacte