Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre una segona convocatòria per sol·licitar ajuts per a persones a l’atur o ERTO a causa de la COVID-19

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre una segona convocatòria per sol·licitar ajuts per a persones a l’atur o ERTO a causa de la COVID-19

Fins al pròxim 14 de setembre es poden fer el tràmits. Cal omplir el formulari telemàtic disponible al web municipal
Ajuts COVID-19
01/09/2020 12:09

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre una segona convocatòria per als ajuts adreçats a persones que es trobin en situació d’atur o ERTO a causa de l’estat d’alarma per la crisi sanitària provocada per la COVID-19. El termini per accedir-hi s’allargarà fins al pròxim 14 de setembre.

L'ajut es reparteix en forma de targetes-moneder, que es podran utilitzar només en comerços de la Seu d'Urgell. La mesura, a més de beneficiar les persones de la ciutat que han vist alterada la seva situació laboral per la pandèmia, també té com a objectiu dinamitzar l'economia local.

Se'n poden beneficiar persones empadronades a la Seu d'Urgell que s'hagin quedat a l'atur i no rebin cap prestació. En aquest cas, l'ajut serà de 400 euros. A les persones que s'hagin quedat a l'atur i rebin una prestació se'ls atorgarà 250 euros. Finalment, les persones que treballin a empreses de la ciutat o comarca i hagin patit un ERTO poden obtenir un ajut de 100 euros. 

Els interessats han d'omplir un formulari telemàtic disponible al web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Amb la sol·licitud cal adjuntar una digitalització del D.N.I. i el document justificatiu d'acomiadament, d'acabament de contracte o d'ERTO.

Les persones que no puguin demanar aquest ajut a través d'Internet ho podran fer de manera presencial demanant cita prèvia al 973 35 15 11.

Cal recordar que aquests ajuts es van obrir en primera convocatòria del 20 de juliol al 20 d’agost.

Mostrar formulari de contacte